Üdvözöljük a Lilla Téri Általános Iskola honlapján!

Lilla Téri Általános Iskola / Lilla Téri Elementary School

Fenntartó: Debreceni Tankerületi Központ
Beiskolázási körzet: Debrecen közigazgatási területe


2020. január 24.

A 6.évfolyamos tanulóink 2020.január 24-én ellátogattak a Főnix Csarnokba a Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa-Bajnokságra.

 

 

 

Fényképek2020. január 20.

A Lilla Téri Általános Iskola 3. évfolyamos tanulói január 17-én  a Lázár Ervin program keretében megtekintették A kis herceg című előadást a Vígkamara Színházban.

 

 2020. január 13.

A Debreceni Jégcsarnok  2020. január 9-én diákjainkat a Short Track Európa Bajnokság kapcsán szervezett rendhagyó testnevelés óra keretében fogadták.

A programon az Európa Bajnokság nagyköveteként Knoch Viktor (Olimpiai bajnok) vett részt, mint oktató. Munkáját Lengyel Anikó, intézményünk testnevelés szakos pedagógusa segítette. 

 

 

 

Fényképek2020. január 10.

A Lázár Ervin Program keretében iskolánk 5. évfolyamos tanulói a debreceni Csokonai Színházban 2020. 01. 10-én 14 órától A Pál utcai fiúk című előadást tekintették meg. 

 

 

 

Fényképek2020. január 09.

Iskolánk 2020. január 8-án tartotta Nyílt napját a leendő első osztályosok szülei számára. Intézményvezető úr tájékoztatóját követően elsőseink angol óráját, utána második osztályosaink magyar óráját tekinthették meg az érdeklődők.

A sok pozitív visszajelzés közül álljon itt egy:

 

 „A mai napi nyílt nap után csak megerősítést nyertünk, hogy ez az iskola a tökéletes választás kisfiúnk (…) számára! A megtekintett angol és magyar óra rendkívül megnyerő volt. Az órákat tartó tanítók felkészültsége és hozzáállása maximálisan profi. A legnagyobb visszajelzés: a gyerekeken látszott, hogy élvezik az órákat és szeretik az iskolát, jól érezték magukat tanulás közben!

Köszönjük a lehetőséget és gratulálunk az iskolának!

 

 Üdvözlettel: (…) egy leendő elsős anyuka”

 

 

 

Fényképek2020. január 06.

Eredményekben gazdag békés, boldog új évet kívánunk!2019. december 20.

2019. december 20-án karácsonyi műsor énekkaros szereplői pásztorjátékot adtak elő karácsonyi dalokkal; továbbá angol nyelvű jelenetet adtak elő alsós tanulóink. Az ünnepségen táncszólót és hangszerszólót felsős tanulóink előadásában láthattunk.

Fényképek2019. december 19.

2019. december 19-én tanulóink közönségtalálkozón vehettek részt. Vendégeink  

Liu Shoang „Ádó”:Olimpiai bajnok ; Knoch Viktor: Olimpiai bajnok; Jászapáti Petra: Országos felnőtt bajnok, Európa-bajnokság 3. helyezett gyorskorcsolyázók voltak.

Fényképek