Üdvözöljük a Lilla Téri Általános Iskola honlapján!

Lilla Téri Általános Iskola / Lilla Téri Elementary School

Fenntartó: Debreceni Tankerületi Központ
Beiskolázási körzet: Debrecen közigazgatási területe


2020. január 27.

A Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa-Bajnokság megnyitóján Szabó Adél 3.b, Szilágyi Gréta 3.b, Papp Kitti 5.b,  Lacza Boglárka 5.b, Szűcs Hanna 4.a, Szűcs Luca 7.b, Fagyas Lilla 1.a, Kovács Noémi 8.a, Juhász Petra 6.b tanulóink szerepeltek. Gratulálunk!

 2020. január 24.

A 6.évfolyamos tanulóink 2020.január 24-én ellátogattak a Főnix Csarnokba a Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa-Bajnokságra.

 

 

 

Fényképek2020. január 20.

A Lilla Téri Általános Iskola 3. évfolyamos tanulói január 17-én  a Lázár Ervin program keretében megtekintették A kis herceg című előadást a Vígkamara Színházban.

 

 2020. január 13.

A Debreceni Jégcsarnok  2020. január 9-én diákjainkat a Short Track Európa Bajnokság kapcsán szervezett rendhagyó testnevelés óra keretében fogadták.

A programon az Európa Bajnokság nagyköveteként Knoch Viktor (Olimpiai bajnok) vett részt, mint oktató. Munkáját Lengyel Anikó, intézményünk testnevelés szakos pedagógusa segítette. 

 

 

 

Fényképek2020. január 10.

A Lázár Ervin Program keretében iskolánk 5. évfolyamos tanulói a debreceni Csokonai Színházban 2020. 01. 10-én 14 órától A Pál utcai fiúk című előadást tekintették meg. 

 

 

 

Fényképek2020. január 09.

Iskolánk 2020. január 8-án tartotta Nyílt napját a leendő első osztályosok szülei számára. Intézményvezető úr tájékoztatóját követően elsőseink angol óráját, utána második osztályosaink magyar óráját tekinthették meg az érdeklődők.

A sok pozitív visszajelzés közül álljon itt egy:

 

 „A mai napi nyílt nap után csak megerősítést nyertünk, hogy ez az iskola a tökéletes választás kisfiúnk (…) számára! A megtekintett angol és magyar óra rendkívül megnyerő volt. Az órákat tartó tanítók felkészültsége és hozzáállása maximálisan profi. A legnagyobb visszajelzés: a gyerekeken látszott, hogy élvezik az órákat és szeretik az iskolát, jól érezték magukat tanulás közben!

Köszönjük a lehetőséget és gratulálunk az iskolának!

 

 Üdvözlettel: (…) egy leendő elsős anyuka”

 

 

 

Fényképek2020. január 06.

Eredményekben gazdag békés, boldog új évet kívánunk!2019. december 20.

2019. december 20-án karácsonyi műsor énekkaros szereplői pásztorjátékot adtak elő karácsonyi dalokkal; továbbá angol nyelvű jelenetet adtak elő alsós tanulóink. Az ünnepségen táncszólót és hangszerszólót felsős tanulóink előadásában láthattunk.

Fényképek