Üdvözöljük a Lilla Téri Általános Iskola honlapján!

Lilla Téri Általános Iskola / Lilla Téri Elementary School

Fenntartó: Debreceni Tankerületi Központ
Beiskolázási körzet: Debrecen közigazgatási területe


2020. március 14.

Kedves Lilla Téri Általános Iskola közösség!

 

2020-03-13-án, 21.15 órakor az Operatív Törzs határozata alapján Orbán Viktor miniszterelnök úr akciótervet tett közzé

(https://koronavirus.gov.hu/cikkek/orban-viktor-rendkivuli-bejelentese-koronavirussal-kapcsolatos-kormanyzati-intezkedesekrol).

Ez egy új  helyzetet teremtett. Ennek értelmében az alábbi forgatókönyvet kell követnünk:

2020-03-16-ával kezdődően a későbbiekben meghatározott időpontig a következők lépnek életbe.

A diákok nem látogathatják az oktatási intézményeket. Ennek értelmében új oktatási munkarend kerül bevezetésre, amit digitális munkarendnek nevezünk. Ezt a munkarendet a későbbiekben ismertetjük, mivel a kidolgozása jelenleg még folyamatban van.

További tájékoztatásig nincs teendő.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak a kormányzati honlapokon (https://koronavirus.gov.hu; https://www.nnk.gov.hu/), az intézményi honlapon http://www.lillateri.hu honlapja), és a KRÉTA rendszer faliújságján keresztül közölt információk tekinthetőek mérvadónak. Az aktuális információkat/ tennivalókat mindig ezeken a csatornákon fogjuk közölni az iskola közösség tagjaival. Kérjük, hogy a megfelelő tájékozottság érdekében, mindenki naponta többször ellenőrizze az információk aktualitását.

Ügyeleti telefonszámunk: 06-52-413-178

Az iskola közösség tagjainak megértését, segítségét előre is köszönjük! 

Tisztelettel:

Czellér András

intézményvezető

 2020. február 27.

Február 24-én iskolánk alsó tagozatos tanulói számára a Hortobágy Nemzeti Park munkatársai tartottak környezetismereti előadást, A denevérek az éjszaka vadászai címmel.

 

 2020. február 26.

2020. február 26-àn iskolánk 1-6. évfolyamos tanulói a  Derecskei Gyümölcsös jóvoltából gyümölcs- és zöldség kóstoláson vettek részt. Az iskolagyümölcs és iskolazöldség program keretén belül megrendezett eseményen több versenyre is felhívták a tanulók figyelmét : jelentkezhetnek rajz, meseíró , makettkészítő, valamint főzőversenyre.

 

 

 

Fényképek2020. február 19.

Február 19-én iskolánkban a 7. évfolyamos tanulók drogprevenciós előadàson vettek részt.
A gyerekek a Függőség veszélyeiről hallhattak Marosi Antaltól. A bűnmegelőzési szakember érdekfeszítő , gyermekközpontú interaktív előadása mindvégig lekötötte tanulóink figyelmét.
 

 

 

Fényképek2020. február 11.

A Lilla Téri Általános Iskolában 2020. február 7-én pénteken farsangi mulatságon vettek részt a gyerekek.

A díszes jelmezekbe öltözött tanulókhoz csatlakoztak pedagógusaink is. A délután jó hangulatban telt, az eseményt zene és tombolasorsolás színesítette.

 

Fényképek

 

 2020. január 27.

A Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa-Bajnokság megnyitóján Szabó Adél 3.b, Szilágyi Gréta 3.b, Papp Kitti 5.b,  Lacza Boglárka 5.b, Szűcs Hanna 4.a, Szűcs Luca 7.b, Fagyas Lilla 1.a, Kovács Noémi 8.a, Juhász Petra 6.b tanulóink szerepeltek. Gratulálunk!

 2020. január 24.

A 6.évfolyamos tanulóink 2020.január 24-én ellátogattak a Főnix Csarnokba a Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa-Bajnokságra.

 

 

 

Fényképek2020. január 20.

A Lilla Téri Általános Iskola 3. évfolyamos tanulói január 17-én  a Lázár Ervin program keretében megtekintették A kis herceg című előadást a Vígkamara Színházban.