Üdvözöljük a Lilla Téri Általános Iskola honlapján!

Lilla Téri Általános Iskola / Lilla Téri Elementary School

Fenntartó: Debreceni Tankerületi Központ
Beiskolázási körzet: Debrecen közigazgatási területe


2017. október 09.

Tisztelt Szülők!

Iskolánk tanulói október 3-án,4-én, 5-én és 6-án délután Országjáró közlekedésbiztonsági és oktató programban vettek részt.
Fényképek: Közlekedési nap2017. október 02.

Tisztelt Szülők!

Kérjük, 2017. október hónaptól gyermeküket már csak az auláig kísérjék, illetve ott várják őket. Az elmúlt egy hónap alatt már a kis első osztályosok is megszokták az iskolai szabályokat, így nem okoz gondot számukra az iskolán belüli önálló közlekedés. Ennek betartására a mai naptól a portások fokozottan figyelnek.2017. szeptember 04.

Tisztelt Szülők!

Iskolánk megtartotta ünnepélyes tanévnyitó ünnepségét melyről képeket itt tekinthetnek meg:
Évnyitó

Iskolánkról a dehir.hu-n megjelent cikket itt tekinthetik meg:
Kézipályát kaptak tanévkezdésre a Lilla téri iskolások – fotókkal, videóval

Iskolánk elnyerte a Boldog Iskola címet, melynek átadása ünnepélyes keretek között 2017. október 05-én kerül.2017. augusztus 17.

Az EMMI és a Nemzeti Erőforrás Kezelő augusztusban hozta meg döntését és hirdette ki az idei nyertes pályázók névsorát. A döntés értelmében a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjban részesült Balogh Soma Iskolánk tanulója is.
Gratulálunk!2017. július 05.

Tisztelt Szülők!

A Lilla Téri Általános Iskola hivatalos e-mail címe megváltozott.

Új címünk:

lilla@lilla-debrecen.sulinet.hu

Kérjük a továbbiakban a következő címen keressék iskolánkat!2017. július 01.

Tisztelt Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma átszervezte a Lilla Téri Általános Iskolát melynek értelmében a Lilla Téri Általános Iskola Nagysándor József Általános Iskolai Tagintézménye és feladatellátási helyei megszűntek.2017. június 29.

Tisztelt Szülők!

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017. májusában közzétett pályázatának köszönhetően 20 gyerek 2017. június 19-23 között Szilvásváradon nyári táborban vehetett részt.
Szilvásvárad nyári tábor2017. június 29.

Tisztelt Szülők!

A Lilla Téri Általános Iskola 49 tanulója a Határtalanul program keretében 2017. június 5-8. Erdélyben járt. A tanulók megismerkedtek Nagyvárad, Kolozsvár, Torockó, Déva, Marosillye, Arad történelmi emlékhelyeivel, a magyarság kulturális örökségével. A tanulók számára nagy élményt jelentett a jó hangulatú kirándulás.

Fényképek:
Határtalanul